第五届跨越太平洋-中国艺术节艺术展览

“美国人眼中的中国-讲述武汉故事”摄影展

“美国人眼中的中国-讲述武汉故事”摄影展由美中文化传播协会特别策划、组织,通过历时行程十天的拍摄,九位外籍硅谷工程师摄影师团队重点落脚拍摄中国武汉的经济发展、城市文化特色、交通创新发展前景等,以艺术的形式和崭新的视角向世界展示武汉改革开放四十周年成就。

让我们聆听摄影师Alex Martinez中国之行感言,看看他的部分作品,看看他眼中的中国!

Alex Martinez

Facebook

“It was an honor to be invited to the city of Wuhan, and to be a part of this journey through Wuhan Stories.”

“非常荣幸能够受邀来到武汉参加此次武汉故事摄影展采风之旅。”

“My inspiration when I arrived was to capture this beautiful city and portray its journey and monumental changes into this new tech age using drone photography. ”

“我要用无人机记录下高科技时代的武汉,它的发展变迁和美丽城市景象。”

“Photographing the blend of nature, and newly developed tech buildings in Optics Valley was inspiring and eye-opening to what is city has to offer. From the vast parks to the tallest towers, I have seen nothing but greatness and beauty. ”

“武汉光谷的自然景观和最新开发的科技大楼令人振奋、大开眼界。从广阔的园区到最高建筑的塔顶,我看到了这里的宏大和壮丽。”

“Wuhan will always have a place in my heart, and I hope to be back again in the future to enjoy its beauty.”

“武汉将一直在我心中,希望将来有机会我可以回到这里,再次感受它的美丽。”

欣赏Alex Martinez更多摄影作品请登陆

www.olympiandronephotography.com

展览地点及时间

旧金山市图书馆

2018年9月8日-2019年1月10日

圣荷西市图书馆

2018年11月3日-2019年11月30日

开幕时间

2018年9月14日 2:00pm

旧金山市图书馆